Department Manager B to B

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Media Markt heeft ook als doelstelling de referentie te worden in de verkoop van oplossingsgerichte electronicaproducten en services naar business klanten toe. Het takenpakket van de Department Manager Business to Business ziet er als volgt uit:

Uw UITDAGING:

Doel: De Departement Manager Business is verantwoordelijk voor de relaties met businessklanten voor de winkel in Machelen.

 1. U stelt de lokale b2b-strategie op en optimaliseert deze in overeenstemming met de nationale strategie en met uw  Store Manager.
 2. U bent verantwoordelijk voor de realisatie van de  aankoopdoelstellingen van klanten en zet alles op alles om  de inkomsten van de winkel te verhogen.
 3. U draagt de verantwoordelijkeheid over een bestaande klantenportefeuille en ontwikkelt het potentieel binnen zijn zone.
 4. U ontwikkelt expertise in het businessgerichte productaanbod en zorgt ervoor dat u up-to-date blijft ( administratieve opvolging van het het B-to-B proces van A tot Z).

Basis voor jouw succes

U hebt minstens 2 jaar ervaring in de sector van de verkoop aan bedrijven ( B-to-B-omgeving)

U kunt bewijzen dat u over de vereiste communicatieve vaardigheden beschikt:

 • dit betekent dat:
  •  u sterk bent in netwerken
  •  u sterk bent in onderhandelingstechnieken
  •  u een uiterst resultaatgerichte houdig aanneemt ( doelstellingen halen stelt voor u geen probleem)

U kunt een verkoopproces op klantgerichte wijze begeleiden en voltooien.

U bent flexibel, stressbestendig en deinst niet terug voor de cijferdoelstellingen.

U bent tweetalig Nederlands – Frans ( mondeling en schriftelijk) en bent vlot in het Engels

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.