Verkoper Drônes/Fitness/Action (voltijds/deeltijds)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Als sales animator ben je verantwoordelijke voor alle product en verkoopdemonstraties in jouw productpaviljoen. Je haalt plezier uit het actief aanspreken van klanten en je deelt je productkennis op een verhelderende wijze.  Je laat geen kans onbenut om een aankoop van de klant te realiseren en je doet dit op een actieve, enthousiaste en gastvrije manier. Je straalt plezier uit, wat je heel toegankelijk maakt voor elke klant. Een glimlach op het gezicht van de klant geeft je een extra kick!

Basis voor jouw succes

Voor het productpaviljoen drônes/fitness/action zoeken we een m/v met passie voor nieuwe snufjes. Je maakt als het ware van je paviljoenstand een speelgoed terrein waar je op een correcte en heldere wijze de paviljoenbezoekers (lees:klanten) informeert over drônes en aanverwante producten, klanten aanspoort om met onze elektronicaproducten hun “body” in top vorm te houden en bovenal zorgt voor de juiste dosis fun en informatie wat maakt dat de klant met de door jou toegelichte producten naar de kassa zal stappen.

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.