Verkoper Haircare (voltijds/deeltijds)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Als sales animator ben je verantwoordelijke voor alle product en verkoopdemonstraties in jouw productpaviljoen. Je haalt plezier uit het actief aanspreken van klanten en je deelt je productkennis op een verhelderende wijze.  Je laat geen kans onbenut om een aankoop van de klant te realiseren en je doet dit op een actieve, enthousiaste en gastvrije manier. Je straalt plezier uit, wat je heel toegankelijk maakt voor elke klant. Een glimlach op het gezicht van de klant geeft je een extra kick!

Basis voor jouw succes

Voor het productpaviljoen Haircare zoeken we een m/v met een passie voor haarcosmetica. Je komt bij voorkeur uit de kappersbranche en op jouw productpaviljoen ga je te werk als een echte haarstylist. Je zet onze elektronicaproducten in om jouw paviljoenbezoekers (lees klanten) extra te verwennen, je geeft hen een nieuwe look bij het opzetten van demonstraties en zorgt ervoor dat ze mooie coupe hebben bij het verlaten van de winkel en met onze producten en bijbehorende accessoires naar de kassa stappen.

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.