Verkoper Kitchen/Chef (voltijds/deeltijds)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Als sales animator ben je verantwoordelijk voor alle product en verkoopdemonstraties in jouw productpaviljoen. Je haalt plezier uit het actief aanspreken van klanten en je deelt je productkennis op een verhelderende wijze.  Je laat geen kans onbenut om een aankoop van de klant te realiseren en je doet dit op een actieve, enthousiaste en gastvrije manier. Je straalt plezier uit, wat je heel toegankelijk maakt voor elke klant. Een glimlach op het gezicht van de klant geeft je een extra kick!

Basis voor jouw succes

Voor het productpaviljoen Kitchen Chef zoeken we een m/v die zich weet te ontplooien als een “echte meesterkok”. Jouw domein beperkt zich niet enkel tot de “keuken”, maar je inspireert, entertaint, adviseert de smaakpapillen van de paviljoenbezoeker (lees klanten) met de elektronicaproducten aanwezig in onze winkel. Je gaat creatief aan de slag, bouwt een “smaakkader” op in de winkel en zorgt ervoor dat de klant onze winkel verlaat met de producten en accessoires gelinkt aan je paviljoen.

 

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.