Verkoper Smart Home (voltijds/deeltijds)

Job omschrijving

Jouw uitdagingen

Als sales animator ben je verantwoordelijk voor alle product en verkoopdemonstraties in jouw productpaviljoen. Je haalt plezier uit het actief aanspreken van klanten en je deelt je productkennis op een verhelderende wijze.  Je laat geen kans onbenut om een aankoop van de klant te realiseren en je doet dit op een actieve, enthousiaste en gastvrije manier. Je straalt plezier uit, wat je heel toegankelijk maakt voor elke klant. Een glimlach op het gezicht van de klant geeft je een extra kick!

Basis voor jouw succes

Voor het productpaviljoen Smart Home zoeken we een m/v die de moderne technologie inzet om het leven van onze klanten te vergemakkelijken. Geconnecteerde producten kennen geen geheimen voor je  en aan de hand van klantgerichte demonstraties vertel je de paviljoenbezoekers (lees: klanten) het “comfortverhaal” dat schuil gaat achter elk geconnecteerd product. Je inspireert, je entertaint en geeft advies en zorgt ervoor dat de klant onze winkel verlaat met de door jou aangeprezen producten.

Ons aanbod

We bieden je een bediendencontract aangevuld met diverse extralegale voordelen. Als werknemer geniet je bovendien leuke personeelskortingen! Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten. Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod. En last but not least: een organisatie waar engagement en passie centraal staan!

solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer online.